Hinnasto

Kuvauksen hinta koostuu:

KUVAUSMAKSUSTA
(maksetaan varauksen yhteydessä ja vahvistaa varauksenne)
&
DIGITAALISISTA VALOKUVISTA
(n.viikko kuvauksesta pääsette valitsemaan teille sopivan määrän kuvia galleriasta)
&
KUVATUOTTEISTA
(hinnasto saatavilla sähköpostitse)

HINNASTO

- VASTASYNTYNEET -
200€ KUVAUSMAKSU
 • Maksetaan varauksen yhteydessä. Sisältää kuvauksen suunnittelun ja 2-3h kuvauksen studiollani vauvan ollessa n. alle kahden viikon ikäinen, sekä kuvien valmistelun esikatselugalleriaan. Ei sisällä kuvatiedostoja.
 • DIGITAALISET VALOKUVAT
  Kaikki digikuvat 580€
  30kpl digikuvia 510€
  20 kpl digikuvia 410€
  15 kpl digikuvia 350€
  Lisäkuvatiedostot paketteihin 35€
 • Alempaa infosta löydät mitä kuvapaketit pitävät sisällään.
 • SUOSITTELEN VARAAMAAN VASTASYNTYNEEN KUVAUKSEN JO ODOTUSAIKANA!
 • MIKÄLI VARAAMINEN JÄI ODOTUSAIKANA TEKEMÄTTÄ, VOIT TOKI KYSÄISTÄ LÖYTYISIKÖ KUVAUSAIKAA NOPEALLA AIKATAULULLA.
- ODOTUSAIKA -
100€ KUVAUSMAKSU
 • Maksetaan varauksen yhteydessä. Sisältää kuvauksen suunnittelun ja 1.5h kuvauksen studiollani/miljöössä, ja kuvien valmistelun esikatselugalleriaan.
  Ei sisällä kuvatiedostoja.
 • DIGITAALISET VALOKUVAT
  Kaikki digikuvat 580€
  30kpl digikuvia 510€
  20 kpl digikuvia 410€
  15 kpl digikuvia 350€
  Lisäkuvatiedostot paketteihin 35€
 • Alempaa infosta löydät mitä kuvapaketit pitävät sisällään.

 • SUOSITTELEN VARAAMAAN ODOTUSAJAN KUVAUKSEN HYVISSÄ AJOIN!
 • ODOTUSAJAN KUVAUKSISSA KÄYNEILLE -15% KAIKISTA VASTASYNTYNEEN KUVAUKSEN DIGIKUVAPAKETEISTA.
- PERHEET -
100€ KUVAUSMAKSU
 • Maksetaan varauksen yhteydessä. Sisältää kuvauksen suunnittelun ja 1h kuvauksen studiollani/miljöössä, ja kuvien viimeistelyn esikatselugalleriaan.
  Ei sisällä kuvatiedostoja.
 • DIGITAALISET VALOKUVAT
  Kaikki digikuvat 580€
  30kpl digikuvia 510€
  20 kpl digikuvia 410€
  15 kpl digikuvia 350€
  Lisäkuvatiedostot paketteihin 35€
 • Alempaa infosta löydät mitä kuvapaketit pitävät sisällään.

 • SUOSITTELEN VARAAMAAN PERHEKUVAUKSET MYÖS HYVISSÄ AJOIN!
 • OLETKO PALAAVA ASIAKAS? TERVETULOA UUDESTAAN KUVAUKSIIN, KIITOKSENA SAAT TARJOUKSEN KUVAPAKETEISTA.

MINIKUVAUKSET

Ei kuvausmaksua.

- LAPSET/ ODOTUSAIKA MINI-
5 digikuvaa 220€
 • Soveltuu yhden kuvauskohteen kuvaamiseen studiolla tai miljöössä Matikylässä. Kuvausaika 30min.
  Ei kuvausmaksua.
 • Lisäkuvatiedostot 35€ tai 5 lisäkuvaa 100€
- VASTASYNTYNEET MINI -
5 digikuvaa 350€
 • Newbornkuvaus studiollani vauvan ollessa alle kahden viikon ikäinen. Minikuvaus, sisältää kuvia ainoastaan vauvasta yhdellä taustalla/rekvisiitalla. Kuvausaika 1h
 • Lisäkuvatiedostot 35€ tai 5 lisäkuvaa 100€.

INFOT & USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Valokuvaajaa valitessanne on tärkeintä tutustua valokuvaajan töihin. Portfoliooni pääsette tutustumaan täältä, ja myös instagramiin päivitän uusimpia kuvia säännöllisesti, ja sieltä löytyy myös “Behind the scenes” materiaalia mihin voi olla hauska tutustua jo etukäteen. Hinnastooni pääsette tutustumaan täältä.

Mikäli kuvaustyylini miellyttää teitä, ilahdun saadessani teiltä kuvauskyselyn! Voitte ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse info@lindaachrenphotography.fi , tai soittamalla 0404119902. Vastaan kaikkiin yhteydenottoihin yleensä vuorokauden kuluessa, jos vastausta ei ala kuulua, tarkista myös roskapostikansio, harmillisesti joskus vastaukseni löytyy sieltä. 

Kun olette tehneet varauksen, lähetän teille kattavan kuvaukseen valmistautumisohjeen, ja kuvausmaksusta laskun minkä maksamalla vahvistatte varauksenne. Pääsette linkin takaa tutustumaan etukäteen sekä studioltani löytyviin lainavaatteisiin että taustavaihtoehtoihin. Voitte myös esittää toiveita jo tässä vaiheessa, ja mikäli kuvaamme miljöössä, suosittelen mielellään teille useita kauniita kuvauspaikkoja, mistä voitte valita teille sopivan miljöön, ellei teillä ole jo omaa toivetta tietystä miljööstä pääkaupunkiseudulla.

Sitten koittaa kuvauspäivä ja tapaamme joko studiollani tai sovitussa miljöössä. Valitsemme aluksi taustan ja käytettävät rekvisiitat, ja voitte katsoa haluatteko lainata studioni lainavaatteita (äidit, odotusajankuvaukset, lapsikuvaukset). Kuvauksessa edetään aina teidän toiveiden mukaan, newbornkuvauksessa vauvan tahtisesti, ja lapsikuvauksissa taas leikin kautta - tekemiset myös vaihtuvat nopeasti joten lapset eivät ehdi tylsistyä. Studioltani löytyy laaja valikoima erilaisia rekvisiittoja niin vauvoille, kuin leikki-ikäisillekin. 

Noin viikko kuvauspäivästä pääsette valitsemaan teille sopivan määrän kuvia koevedosgallerista kuvauksesta riippuen n.40-80 parhaan kuvan joukosta. Teillä on n.viikon verran aikaa valita teille sopiva kuvauspaketti galleriasta (pidempi aika onnistuu myös sovittaessa). Eli tässä vaiheessa päätätte kuvien lopullisen määrän, tätä ei tarvitse siis tietää ennen kuvausta.  Kun valinnat on valmiit, viimeistelen valitsemanne kuvat loppuun ja maksettuanne valitsemanne digikuvapaketin, saatte salasanalla suojatun latauslinkin mistä pääsette lataamaan kuvat itsellenne. Kuvat ovat valmiit n.3viikon kuluttua kuvauspäivästä. Kuvista voitte teettää vapaasti kuvatuotteita, ja käyttää kuvia somessa mainitsemalla Linda Achren Photography/ @lindaachren_photography julkaisun yhteydessä.

Palaaville asiakkaille teen aina tarjouksen seuraavasta kuvauksesta!

Valokuvauksen hinta koostuu kuvausmaksusta ja valitsemanne kuvapaketin koosta.

 

Kuvausmaksut sisältävät kuvauksen suunnittelun, kuvauksen studiollani
tai miljöössä (myös näiden yhdistelmä on mahdollinen), rekvisiittavalikoimani vapaan käytön ja koevedosten valmistelun kuvien
valintaa varten. Perhe,- ja sisaruskuvat sisältyvät vastasyntyneen-, odotusajan-, ja perhekuvaus paketteihin.

 

Mikäli haluatte lapsesta kuvia yksinään, soveltuu siihen 20minuutin minikuvaus, ilman kuvausmaksua. Lapsikuvaus maksetaan kokonaisuudessaan etukäteen.

 

Kuvausmaksu ei sisällä digikuvatiedostoja tai
kuvatuotteita. Kuvausmaksu maksetaan varausvaiheessa laskulla, minkä lähetän sähköpostiinne, ja se vahvistaa varauksenne.

 

Digitaaliset kuvatiedostot valitaan noin viikon kuluttua kuvauksesta esikatselugalleriasta erillisen hinnaston mukaan.

 

Kauttani on mahdollista tilata myös kuvatuotteita, pyydäthän hinnaston mailitse.

 

Kaikki digikuvapaketit sisältävät valitsemanne kuvat sekä värillisinä että mustavalkoisina täyden resoluution versioina, esim.20 kuvan paketti sisältää digitaalisia valokuvia yhteensä 40 kpl.

Kuvatiedostoihin teillä on täydet teettämis- ja käyttöoikeudet, poissulkien kaupallisen käytön. Myös pienemmäksi skaalatut internetkäyttöön soveltuvat vesileimalliset kuvat kuuluvat kuvapakettien hintaan.

Kuvatiedostot pääsette lataamaan itsellenne linkin kautta, minkä lähetän sähköpostiinne n. 3 viikon kuluttua kuvauksesta.

Varmistaaksesi kuvauksen toteutumisen, kuvaus kannattaa varata alustavasti jo odotusaikana, raskauden viimeisen kolmanneksen aikana, tarkka kuvauspäivä sovitaan vasta vauvan synnyttyä.

Mikäli varaaminen jäi odotusaikana tekemättä, voit toki kysäistä löytyisikö aikaa nopealla aikataululla vauvan synnyttyäkin.

 

Vastasyntyneet kuvaan studiollani Espoossa, kauppakeskus Iso Omanan vieressä, Matinkylässä. Paras hetki vastasyntyneen kuvaukselle on vauvan ollessa n. 5-14 vuorokauden ikäinen.

 

Kaikki kuvapaketit sisältävät myös perhe-, ja sisaruskuvat.

 

Odotusajan valokuvauksessa käyneille vastasyntyneen kuvatiedostopaketit -15% alennuksella, koskee myös odotusajan minikuvausta!

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Kaikki hinnat sisältävät 24%arvonlisäveroa. Kuvauksen loppusumma on myös mahdollista maksaa osissa.

 

Kuvien viimeistelyaika on noin 3-4 viikkoa kuvauksesta.

Kauttani on mahdollista tilata kuvatuotteita erillisen hinnaston mukaan, hinnasto saatavilla sähköpostitse.

Varauksen jälkeen lähetän teille linkin, mistä pääsette lukemaan kattavamman infon kuvauksestanne, saapumisohjeet studiolleni, ja kuvatuotehinnaston. Suorittamalla kuvausmaksun sitoudutte myös kuvausehtoihin, mitkä saatte luettavaksi ja hyväksyttäväksi kuvausmaksun yhteydessä.