Odotusajan valokuvaus Espoossa

Linda Achrén Photography on erikoistunut vastasyntyneen valokuvaukseen, lapsi- ja perhekuvaukseen, sekä odotusajan valokuvaukseen.

Tallennan elämäsi tärkeimmät muistot kuviksi, mitkä säilyvät ikuisesti.

Palvelut

Odotusajan valokuvaus studiossa

Odotusajan kuvaus studiollani Espoossa Matinkylässä pitää sisällään kuvauksen suunnittelun etukäteen sähköpostilla tai kuvauksen aluksi, kiireettömän kuvaushetken, ja valmiit kuvat ovat upea muisto ainutlaatuisesta ajasta elämässäsi. Voit valita joko pidemmän kuvausajan, missä ehdimme toteuttaa laajasti toiveitasi, käyttää eri taustoja ja myös vaihtaa kuvausvaatteita, tai jos sinulle riittää vain muutama kuva raskausajasta, on vaihtoehtona myös lyhyt minikuvausaika. Usein odottajan edelliset kuvat on olleet omat valmistujaiskuvat, ja kokemusta kuvattavana olemisesta ei ole, ja olo voikin olla aluksi hieman epävarma. Pyrinkin luomaan kuvaushetkeen rennon tunnelman, ja ohjaan ja opastan teitä koko ajan, mitään ei siis tarvitse osata etukäteen. Lupaan että kuvista välittyy jo tässä vaiheessa side sinun ja tulevan vauvasi välillä! Voit tulla kuvaukseen myös puolisosi ja perheen muiden lasten kanssa.

Odotusajan valokuvaus miljöössä

Raskausajan valokuvaus voidaan toteuttaa myös miljöössä pääkaupunkiseudulla, tai voimme jakaa kuvausajan sekä studiolleni, että studion viereiselle miljöökuvauspaikalle, näin saadaan kaikista monipuolisin kuvagalleria teille. Mikäli kuvaamme vain miljöössä, voimme kuvata teidän valitsemassanne paikassa, tai voin suositella teille muutamaa upeaa kuvauspaikkaa mistä valita teille mieluisin miljöö kuvauksiin. Paras hetki kuvata miljöössä on vähän ennen auringonlaskua, näin kuviin tallentuu maagisen pehmeä valo.

Studion lainavaaterekki

Studioltani löytyy paljon erilaisia asuja ja kuvausmekkoja lainattavaksi odotusajan kuvaukseen. Tehdessäsi varauksen, saat linkin mistä pääset tutustumaan mekkovalikoimaan jo ennen kuvausta, ja kuvauksen aluksi voit sovittaa mekkoja. Voin myös ottaa mekkoja mukaan miljöökuvaukseen, ja tällöin näitä on mahdollista käydä myös etukäteen studiollani sovittamassa.

Kuvatuotteet

Minulta löytyy myös laadukkaita kuvatulosteita kehystettäväksi kotiinne, kuvatulosteissa kuvat heräävät eloon, ja ovat myös upea sisustuselementti kotiinne. Kuvatulosteista lapset kasvaessaan pääsevät myös ihastelemaan itseään. Annan myös mielelläni suosituksia muista kuvatuotteista, ja niiden tilauspaikoista.

Tarjous vastasyntyneen valokuvauksesta odotusajan kuvauksissa käyneille

 

Ihana jatkumo odotusajan valokuvaukseen on tietysti vastasyntyneen valokuvaus, ja tullessasi vauvan kuvaukseen olemmekin jo tuttuja, ja kuvaustilannetta ei tarvitse enää jännittää kun kuvaaja, studio ja kuvausprosessi on teille tutut. Saat myös -15% alennuksen newbornkuvauksen kuvatiedostoista, kun varaat molemmat kuvaukset samalla kertaa. 

MIKSI VALITA MINUT?

Henkilökohtainen palvelu

Odotusaika on tulevalle äidille herkkää aikaa, kehon muuttuessa voi tulla monenlaisia tunteita vastaan. Minulle on tärkeää luoda odottajalle upea kuvauskokemus, ja saada hänet sekä tuntemaan että näyttämään upealta. Jälkikäteen valokuvista ihastellaan odottajan upeaa hehkua, se on ihana muisto raskausajasta!

Odotusajan kuvaus räätälöidään aina teidän toiveiden mukaisesti!

Ammattitaito

Minulla on jo 8vuoden kokemus odotusajan kuvauksista, ja olen käynyt useita koulutuksia ulkomailla odotusajan kuvauksiin liittyen. 

Asiakkaat usein kiittävät kuvauksen jälkeen rentoa ja turvallista tunnelmaa kuvauksen aikana, ja kuvauskokemus on aina kiireetön hetki missä fiilistellään vatsassa kasvavaa uutta elämää!

Sitten vauvan syntyessä on vastasyntyneen kuvaus ihana jatkumo raskausajan kuvaukselle!

PALAUTTEITA

VASTASYNTYNEEN KUVAUS

"Halusin aivan ehdottomasti, että meidän pikkuinen ikuistetaan ihan vastasyntyneenä, eikä kuvaajaakaan tarvinnut miettiä hetkeäkään,niin tyytyväisiä ollaan aina oltu ihananLinda Achrénin kameran- ja kädenjälkeen. Jos joku pääkaupunkiseudulla pohtii vauva-, lapsi-,perhe- tai odotuskuvausta, voin erittäin lämpimästi suositella Lindaa".

VASTASYNTYNEEN KUVAUS

"Tuosta rennolla mielellä kuvauksiin tulemisesta tuli mieleen oma kokemus, jännitettiin tosi paljon kuvaukseen tuloa ja että osataanko "toimia oikein" siellä, vastahan me opeteltiin vauvan hoitoa. Kuvaus paljastuikin aivan erilaiseksi kuin kuviteltiin ja päästiinkin kunnolla rentoutumaan ekaa kertaa vauvan synnyttyä, eihän meidän tarvinnut tehdä mitään ja kahvinkin sai juoda kuumana <3".

VASTASYNTYNEEN KUVAUS

"Harmitti ihan älyttömästi kun ei esikoisen aikana tajuttu ajoissa tätä kuvausjuttua. Päätin jo silloin, että jos vielä joskus meille tulee vauva, niin haluan että Linda ottaa hänestä vastasyntyneen kuvat! Paras sijoitus mikä vauvahankintoihin tehtiin olikin ehdottomasti nämä kuvat, niin ihanat niistä tuli! Kaikki keille ollaan kuvia näytetty onihastellut niitä!"

VASTASYNTYNEEN KUVAUS

Voin oikein lämpimästi suositellaa Lindaa vauva- ja perhekuviin kuvaajaksi. Olen ollut useamman valokuvaajan kuvattavana, mutta Linda on ehdottomasti paras kuvaaja ikinä! Hän on ottanut meistä paljon perhekuvia vuosien saatossa sekä kuvannut lapsemme vuosittain vastasyntyneestä alkaen. Olemme saaneet häneltä aina paljon aivan ihania kuvia, joita kelpaa kehystää myös kodin seinälle tauluiksi. Usein itse oikein liikuttuu, kun saa esikatselukuvat katsottavakseen, niin suloisia ne ovat. Lindan kanssa asiointi sujuu aina kivasti ja valokuvaus on rentoa. Hän saa myös eri-ikäiset lapset rentoutumaan, vaikka nämä olisivat alkuun vähän varauksellisia (kuten usein ovat). Kuvaajana hänellä on paljon hyviä ideoita, mutta hän kuuntelee myös asiakkaan ehdotuksia. Aikataulut ovat Lindan kanssa joustavia, eikä hänellä ole koskaan ollut kiire, vaikka sovittu aika olisi jo käytetty vaan aina on ollut aikaa käydä läpi kaikki meidän lempparipaikat. Mahtavaa palvelua! "

INFOT & USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Valokuvaajaa valitessanne on tärkeintä tutustua valokuvaajan töihin. Portfoliooni pääsette tutustumaan täältä, ja myös instagramiin päivitän uusimpia kuvia säännöllisesti, ja sieltä löytyy myös “Behind the scenes” materiaalia mihin voi olla hauska tutustua jo etukäteen. Hinnastooni pääsette tutustumaan täältä.

Mikäli kuvaustyylini miellyttää teitä, ilahdun saadessani teiltä kuvauskyselyn! Voitte ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse info@lindaachrenphotography.fi , tai soittamalla 0404119902. Vastaan kaikkiin yhteydenottoihin yleensä vuorokauden kuluessa, jos vastausta ei ala kuulua, tarkista myös roskapostikansio, harmillisesti joskus vastaukseni löytyy sieltä. 

Kun olette tehneet varauksen, lähetän teille kattavan kuvaukseen valmistautumisohjeen, ja kuvausmaksusta laskun minkä maksamalla vahvistatte varauksenne. Pääsette linkin takaa tutustumaan etukäteen sekä studioltani löytyviin lainavaatteisiin että taustavaihtoehtoihin. Voitte myös esittää toiveita jo tässä vaiheessa, ja mikäli kuvaamme miljöössä, suosittelen mielellään teille useita kauniita kuvauspaikkoja, mistä voitte valita teille sopivan miljöön, ellei teillä ole jo omaa toivetta tietystä miljööstä pääkaupunkiseudulla.

Sitten koittaa kuvauspäivä ja tapaamme joko studiollani tai sovitussa miljöössä. Valitsemme aluksi taustan ja käytettävät rekvisiitat, ja voitte katsoa haluatteko lainata studioni lainavaatteita (äidit, odotusajankuvaukset, lapsikuvaukset). Kuvauksessa edetään aina teidän toiveiden mukaan, newbornkuvauksessa vauvan tahtisesti, ja lapsikuvauksissa taas leikin kautta - tekemiset myös vaihtuvat nopeasti joten lapset eivät ehdi tylsistyä. Studioltani löytyy laaja valikoima erilaisia rekvisiittoja niin vauvoille, kuin leikki-ikäisillekin. 

Noin viikko kuvauspäivästä pääsette valitsemaan teille sopivan määrän kuvia koevedosgallerista kuvauksesta riippuen n.40-80 parhaan kuvan joukosta. Teillä on n.viikon verran aikaa valita teille sopiva kuvauspaketti galleriasta (pidempi aika onnistuu myös sovittaessa). Eli tässä vaiheessa päätätte kuvien lopullisen määrän, tätä ei tarvitse siis tietää ennen kuvausta.  Kun valinnat on valmiit, viimeistelen valitsemanne kuvat loppuun ja maksettuanne valitsemanne digikuvapaketin, saatte salasanalla suojatun latauslinkin mistä pääsette lataamaan kuvat itsellenne. Kuvat ovat valmiit n.3viikon kuluttua kuvauspäivästä. Kuvista voitte teettää vapaasti kuvatuotteita, ja käyttää kuvia somessa mainitsemalla Linda Achren Photography/ @lindaachren_photography julkaisun yhteydessä.

Palaaville asiakkaille teen aina tarjouksen seuraavasta kuvauksesta!

Valokuvauksen hinta koostuu kuvausmaksusta ja valitsemanne kuvapaketin koosta.

 

Kuvausmaksut sisältävät kuvauksen suunnittelun, kuvauksen studiollani
tai miljöössä (myös näiden yhdistelmä on mahdollinen), rekvisiittavalikoimani vapaan käytön ja koevedosten valmistelun kuvien
valintaa varten. Perhe,- ja sisaruskuvat sisältyvät vastasyntyneen-, odotusajan-, ja perhekuvaus paketteihin.

 

Mikäli haluatte lapsesta kuvia yksinään, soveltuu siihen 20minuutin minikuvaus, ilman kuvausmaksua. Lapsikuvaus maksetaan kokonaisuudessaan etukäteen.

 

Kuvausmaksu ei sisällä digikuvatiedostoja tai
kuvatuotteita. Kuvausmaksu maksetaan varausvaiheessa laskulla, minkä lähetän sähköpostiinne, ja se vahvistaa varauksenne.

 

Digitaaliset kuvatiedostot valitaan noin viikon kuluttua kuvauksesta esikatselugalleriasta erillisen hinnaston mukaan.

 

Kauttani on mahdollista tilata myös kuvatuotteita, pyydäthän hinnaston mailitse.

 

Kaikki digikuvapaketit sisältävät valitsemanne kuvat sekä värillisinä että mustavalkoisina täyden resoluution versioina, esim.20 kuvan paketti sisältää digitaalisia valokuvia yhteensä 40 kpl.

Kuvatiedostoihin teillä on täydet teettämis- ja käyttöoikeudet, poissulkien kaupallisen käytön. Myös pienemmäksi skaalatut internetkäyttöön soveltuvat vesileimalliset kuvat kuuluvat kuvapakettien hintaan.

Kuvatiedostot pääsette lataamaan itsellenne linkin kautta, minkä lähetän sähköpostiinne n. 3 viikon kuluttua kuvauksesta.

Varmistaaksesi kuvauksen toteutumisen, kuvaus kannattaa varata alustavasti jo odotusaikana, raskauden viimeisen kolmanneksen aikana, tarkka kuvauspäivä sovitaan vasta vauvan synnyttyä.

Mikäli varaaminen jäi odotusaikana tekemättä, voit toki kysäistä löytyisikö aikaa nopealla aikataululla vauvan synnyttyäkin.

 

Vastasyntyneet kuvaan studiollani Espoossa, kauppakeskus Iso Omanan vieressä, Matinkylässä. Paras hetki vastasyntyneen kuvaukselle on vauvan ollessa n. 5-14 vuorokauden ikäinen.

 

Kaikki kuvapaketit sisältävät myös perhe-, ja sisaruskuvat.

 

Odotusajan valokuvauksessa käyneille vastasyntyneen kuvatiedostopaketit -15% alennuksella, koskee myös odotusajan minikuvausta!

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Kaikki hinnat sisältävät 24%arvonlisäveroa. Kuvauksen loppusumma on myös mahdollista maksaa osissa.

 

Kuvien viimeistelyaika on noin 3-4 viikkoa kuvauksesta.

Kauttani on mahdollista tilata kuvatuotteita erillisen hinnaston mukaan, hinnasto saatavilla sähköpostitse.

Varauksen jälkeen lähetän teille linkin, mistä pääsette lukemaan kattavamman infon kuvauksestanne, saapumisohjeet studiolleni, ja kuvatuotehinnaston. Suorittamalla kuvausmaksun sitoudutte myös kuvausehtoihin, mitkä saatte luettavaksi ja hyväksyttäväksi kuvausmaksun yhteydessä.

VASTASYNTYNEEN VALOKUVAUS, ESPOO MATINKYLÄ ODOTUSAJAN VALOKUVAUS LAPSIKUVAUS & PERHEKUVAUS