Vauvakuvaus Espoossa

Linda Achrén Photography tallentaa elämäsi tärkeimmät muistot kuviksi, mitkä säilyvät ikuisesti.

Olen erikoistunut vastasyntyneen valokuvaukseen, lapsi- ja perhekuvaukseen, sekä odotusajan valokuvaukseen.

Palvelut

Vastasyntyneen valokuvaus studiossa

Vastasyntyneen valokuvaus toteutetaan studiollani Matinkylässä vauvan ollessa alle kahden viikon ikäinen. Suosittelen varaamaan kuvauksen jo odotusaikana, näin varmistatte että kalenterissani on varmasti tilaa teidän kuvaukselle. Varsinainen kuvauspäivä lyödään lukkoon sitten kun vauva on syntynyt. Jos kuvaus jäi odotusaikana varaamatta, voit toki kysyä löytyisikö kuvausaikaa nopealla aikataululla.

 

Studioltani löytyy laaja valikoima rekvisiittoja kuvausta varten, ja pääsette jo etukäteen tutustumaan vauvalle käytettäviin taustakankaisiin linkin kautta. 

 

Kuvauksessa edetään aina kiireettömästi vauvan tahdissa, vauva saa pitää niin paljon maito- ja sylittelytaukoja kuin hän tarvitsee. Vauvakuvausta ei tarvitse ollenkaan stressata, kuvaukset sujuvat lähes poikkeuksetta hyvin. Toisinaan vauvat nukkuvat läpi kuvauksen, ja toisinaan taas ovat koko ajan hereillä, yleisimmin kuitenkin saadaan sekä kuvia nukkuvasta pienestä vastasyntyneestä kääröstä, että ihania ilmeitä ja eleitä hereillä olevalta vauvalta!

 

Kuvauksen jälkeen pääsette valitsemaan teille sopivan määrän kuvia, saatte kuvat itsellenne digitiedostoina, mistä voitte teettää vapaasti kuvatuotteita joko minulta, tai itse valitsemastanne paikasta.

Sisaruskuvaus

Mikäli vauvalla on sisaruksia, voimme vastasyntyneen kuvauksen yhteydessä ottaa myös sisaruskuvat. Heistä on juuri kasvanut ylpeitä isosisaruksia, ja usein he haluavatkin innoissaan pitää vauvaa sylissä kuvauksessa ja esitellä taitojaan, tai käydä silittämässä vauvaa, tai laskea vauvan varpaita jos vauvan sylissä pitäminen on vielä liian jännittävää.

Perhepotretit vauvakuvauksen yhteydessä

Vastasyntyneen kuvauksen yhteydessä voidaan ottaa teidän koko perheestä kuvia, ja myös kuvia vauvasta erikseen molempien vanhempien kanssa, ja suosittelenkin tätä lämpimästi teille. Kuvista jää ihanat muistot siitä ajasta, kun vauvanne oli ihan pieni ja hän mahtui vielä teidän käsivarsillenne. Usein käytän myös teidän käsiä kuvissa hahmottamaan kokoeroa.

Kuvatuotteet

Minulta löytyy myös laadukkaita kuvatulosteita kehystettäväksi kotiinne, kuvatulosteissa kuvat heräävät eloon, ja ovat myös upea sisustuselementti kotiinne. Kuvatulosteista lapset kasvaessaan pääsevät myös ihastelemaan itseään. Annan myös mielelläni suosituksia muista kuvatuotteista, ja niiden tilauspaikoista.

MIKSI VALITA MINUT?

Henkilökohtainen palvelu

Kuvaus toteutetaan aina kiireettömästi ja vauvan tahtisesti. Kuvaukseen varataan reilusti aikaa, ja vauva saa pitää maito- ja sylittelytaukoja niin paljon kuin hän tarvitsee. Kuvaus suunnitellaan teidän toiveiden mukaan, ja pääsette kuvaajan kanssa valitsemaan kaikki kuvauksessanne käytettävät rekvisiitat kuvauksen aluksi. Kuvauksen aikana vauvan vanhemmat voivat olla seuraamassa kuvausta, tai ottaa pienen lepohetken sohvalla kahvia nautiskellen.

Ammattitaito

Kuviesi takaa löydät minut, valokuvaajan, joka on myös äiti yhdelle liian nopeasti kasvavalle taaperolle, ja kahdelle ihanalle koululaiselle. 

Minulla on jo 8vuoden kokemus vastasyntyneiden valokuvaamisesta, ja olen käynyt useita erityisesti tähän kuvausgenreen liittyviä koulutuksia sekä kotimaassa, että ulkomailla. Olen aiemmalta ammatiltani sairaanhoitaja, ja olen aiemmin  työskennellyt anestesiahoitajana mm. Lastenklinikalla. Olen myös käynyt vyöheketerapeuttisen vauvahieronnan koulutuksen, näin pystyn auttamaan myös masuvaivojen kanssa. Monet asiakkaat ovatkin antaneet minulle leikkisän lempinimen “vauvakuiskaaja”, koska saan vauvat rauhoittumaan. Voitte luottaa pikkuisenne turvallisesti käsiini kuvauksen ajaksi.

PALAUTTEITA

VASTASYNTYNEEN KUVAUS

"Halusin aivan ehdottomasti, että meidän pikkuinen ikuistetaan ihan vastasyntyneenä, eikä kuvaajaakaan tarvinnut miettiä hetkeäkään,niin tyytyväisiä ollaan aina oltu ihananLinda Achrénin kameran- ja kädenjälkeen. Jos joku pääkaupunkiseudulla pohtii vauva-, lapsi-,perhe- tai odotuskuvausta, voin erittäin lämpimästi suositella Lindaa".

VASTASYNTYNEEN KUVAUS

"Tuosta rennolla mielellä kuvauksiin tulemisesta tuli mieleen oma kokemus, jännitettiin tosi paljon kuvaukseen tuloa ja että osataanko "toimia oikein" siellä, vastahan me opeteltiin vauvan hoitoa. Kuvaus paljastuikin aivan erilaiseksi kuin kuviteltiin ja päästiinkin kunnolla rentoutumaan ekaa kertaa vauvan synnyttyä, eihän meidän tarvinnut tehdä mitään ja kahvinkin sai juoda kuumana <3".

VASTASYNTYNEEN KUVAUS

"Harmitti ihan älyttömästi kun ei esikoisen aikana tajuttu ajoissa tätä kuvausjuttua. Päätin jo silloin, että jos vielä joskus meille tulee vauva, niin haluan että Linda ottaa hänestä vastasyntyneen kuvat! Paras sijoitus mikä vauvahankintoihin tehtiin olikin ehdottomasti nämä kuvat, niin ihanat niistä tuli! Kaikki keille ollaan kuvia näytetty onihastellut niitä!"

VASTASYNTYNEEN KUVAUS

Voin oikein lämpimästi suositellaa Lindaa vauva- ja perhekuviin kuvaajaksi. Olen ollut useamman valokuvaajan kuvattavana, mutta Linda on ehdottomasti paras kuvaaja ikinä! Hän on ottanut meistä paljon perhekuvia vuosien saatossa sekä kuvannut lapsemme vuosittain vastasyntyneestä alkaen. Olemme saaneet häneltä aina paljon aivan ihania kuvia, joita kelpaa kehystää myös kodin seinälle tauluiksi. Usein itse oikein liikuttuu, kun saa esikatselukuvat katsottavakseen, niin suloisia ne ovat. Lindan kanssa asiointi sujuu aina kivasti ja valokuvaus on rentoa. Hän saa myös eri-ikäiset lapset rentoutumaan, vaikka nämä olisivat alkuun vähän varauksellisia (kuten usein ovat). Kuvaajana hänellä on paljon hyviä ideoita, mutta hän kuuntelee myös asiakkaan ehdotuksia. Aikataulut ovat Lindan kanssa joustavia, eikä hänellä ole koskaan ollut kiire, vaikka sovittu aika olisi jo käytetty vaan aina on ollut aikaa käydä läpi kaikki meidän lempparipaikat. Mahtavaa palvelua! "

INFOT & USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Valokuvaajaa valitessanne on tärkeintä tutustua valokuvaajan töihin. Portfoliooni pääsette tutustumaan täältä, ja myös instagramiin päivitän uusimpia kuvia säännöllisesti, ja sieltä löytyy myös “Behind the scenes” materiaalia mihin voi olla hauska tutustua jo etukäteen. Hinnastooni pääsette tutustumaan täältä.

Mikäli kuvaustyylini miellyttää teitä, ilahdun saadessani teiltä kuvauskyselyn! Voitte ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse info@lindaachrenphotography.fi , tai soittamalla 0404119902. Vastaan kaikkiin yhteydenottoihin yleensä vuorokauden kuluessa, jos vastausta ei ala kuulua, tarkista myös roskapostikansio, harmillisesti joskus vastaukseni löytyy sieltä. 

Kun olette tehneet varauksen, lähetän teille kattavan kuvaukseen valmistautumisohjeen, ja kuvausmaksusta laskun minkä maksamalla vahvistatte varauksenne. Pääsette linkin takaa tutustumaan etukäteen sekä studioltani löytyviin lainavaatteisiin että taustavaihtoehtoihin. Voitte myös esittää toiveita jo tässä vaiheessa, ja mikäli kuvaamme miljöössä, suosittelen mielellään teille useita kauniita kuvauspaikkoja, mistä voitte valita teille sopivan miljöön, ellei teillä ole jo omaa toivetta tietystä miljööstä pääkaupunkiseudulla.

Sitten koittaa kuvauspäivä ja tapaamme joko studiollani tai sovitussa miljöössä. Valitsemme aluksi taustan ja käytettävät rekvisiitat, ja voitte katsoa haluatteko lainata studioni lainavaatteita (äidit, odotusajankuvaukset, lapsikuvaukset). Kuvauksessa edetään aina teidän toiveiden mukaan, newbornkuvauksessa vauvan tahtisesti, ja lapsikuvauksissa taas leikin kautta - tekemiset myös vaihtuvat nopeasti joten lapset eivät ehdi tylsistyä. Studioltani löytyy laaja valikoima erilaisia rekvisiittoja niin vauvoille, kuin leikki-ikäisillekin. 

Noin viikko kuvauspäivästä pääsette valitsemaan teille sopivan määrän kuvia koevedosgallerista kuvauksesta riippuen n.40-80 parhaan kuvan joukosta. Teillä on n.viikon verran aikaa valita teille sopiva kuvauspaketti galleriasta (pidempi aika onnistuu myös sovittaessa). Eli tässä vaiheessa päätätte kuvien lopullisen määrän, tätä ei tarvitse siis tietää ennen kuvausta.  Kun valinnat on valmiit, viimeistelen valitsemanne kuvat loppuun ja maksettuanne valitsemanne digikuvapaketin, saatte salasanalla suojatun latauslinkin mistä pääsette lataamaan kuvat itsellenne. Kuvat ovat valmiit n.3viikon kuluttua kuvauspäivästä. Kuvista voitte teettää vapaasti kuvatuotteita, ja käyttää kuvia somessa mainitsemalla Linda Achren Photography/ @lindaachren_photography julkaisun yhteydessä.

Palaaville asiakkaille teen aina tarjouksen seuraavasta kuvauksesta!

Valokuvauksen hinta koostuu kuvausmaksusta ja valitsemanne kuvapaketin koosta.

 

Kuvausmaksut sisältävät kuvauksen suunnittelun, kuvauksen studiollani
tai miljöössä (myös näiden yhdistelmä on mahdollinen), rekvisiittavalikoimani vapaan käytön ja koevedosten valmistelun kuvien
valintaa varten. Perhe,- ja sisaruskuvat sisältyvät vastasyntyneen-, odotusajan-, ja perhekuvaus paketteihin.

 

Mikäli haluatte lapsesta kuvia yksinään, soveltuu siihen 20minuutin minikuvaus, ilman kuvausmaksua. Lapsikuvaus maksetaan kokonaisuudessaan etukäteen.

 

Kuvausmaksu ei sisällä digikuvatiedostoja tai
kuvatuotteita. Kuvausmaksu maksetaan varausvaiheessa laskulla, minkä lähetän sähköpostiinne, ja se vahvistaa varauksenne.

 

Digitaaliset kuvatiedostot valitaan noin viikon kuluttua kuvauksesta esikatselugalleriasta erillisen hinnaston mukaan.

 

Kauttani on mahdollista tilata myös kuvatuotteita, pyydäthän hinnaston mailitse.

 

Kaikki digikuvapaketit sisältävät valitsemanne kuvat sekä värillisinä että mustavalkoisina täyden resoluution versioina, esim.20 kuvan paketti sisältää digitaalisia valokuvia yhteensä 40 kpl.

Kuvatiedostoihin teillä on täydet teettämis- ja käyttöoikeudet, poissulkien kaupallisen käytön. Myös pienemmäksi skaalatut internetkäyttöön soveltuvat vesileimalliset kuvat kuuluvat kuvapakettien hintaan.

Kuvatiedostot pääsette lataamaan itsellenne linkin kautta, minkä lähetän sähköpostiinne n. 3 viikon kuluttua kuvauksesta.

Varmistaaksesi kuvauksen toteutumisen, kuvaus kannattaa varata alustavasti jo odotusaikana, raskauden viimeisen kolmanneksen aikana, tarkka kuvauspäivä sovitaan vasta vauvan synnyttyä.

Mikäli varaaminen jäi odotusaikana tekemättä, voit toki kysäistä löytyisikö aikaa nopealla aikataululla vauvan synnyttyäkin.

 

Vastasyntyneet kuvaan studiollani Espoossa, kauppakeskus Iso Omanan vieressä, Matinkylässä. Paras hetki vastasyntyneen kuvaukselle on vauvan ollessa n. 5-14 vuorokauden ikäinen.

 

Kaikki kuvapaketit sisältävät myös perhe-, ja sisaruskuvat.

 

Odotusajan valokuvauksessa käyneille vastasyntyneen kuvatiedostopaketit -15% alennuksella, koskee myös odotusajan minikuvausta!

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Kaikki hinnat sisältävät 24%arvonlisäveroa. Kuvauksen loppusumma on myös mahdollista maksaa osissa.

 

Kuvien viimeistelyaika on noin 3-4 viikkoa kuvauksesta.

Kauttani on mahdollista tilata kuvatuotteita erillisen hinnaston mukaan, hinnasto saatavilla sähköpostitse.

Varauksen jälkeen lähetän teille linkin, mistä pääsette lukemaan kattavamman infon kuvauksestanne, saapumisohjeet studiolleni, ja kuvatuotehinnaston. Suorittamalla kuvausmaksun sitoudutte myös kuvausehtoihin, mitkä saatte luettavaksi ja hyväksyttäväksi kuvausmaksun yhteydessä.

VASTASYNTYNEEN VALOKUVAUS, ESPOO MATINKYLÄ ODOTUSAJAN VALOKUVAUS LAPSIKUVAUS & PERHEKUVAUS