KUVAGALLERIAT

Tärkeintä kuvaajan valintaa tehdessä on tutustua valokuvaajan portfolioon.

Kuvagalleriat näyttävät millainen kuvaustyylini on, ja kertovat sopisinko myös Teidän perheen kuvaajaksi,

voisiko tämän tyyliset kuvat sopia teidän olohuoneen seinää koristamaan?

Kuvaustyylini on ajaton, vauva ja lapset pääosassa. Lisäksi teidän galleriaan voi halutessanne sisältyä kuvia rekvisiitoilla, mitkä valitaan asiakkaan kanssa yhdessä kuvauksen aluksi. Kaikki kuvauksiin käytettävä rekvisiitta löytyy studioltani Matinkylästä, ja toki voit halutessasi tuoda mukana myös omaa rekvisiittaa, esimerkiksi lapsen oma unikaveri tai mummin tekemä viltti voivat olla tärkeä osa kuvia. Studioltani löytyy myös lainavaatteita kuvauksiin vauvoille, lapsille ja odottajillekin.

 

* Vastasyntyneen valokuvaus eli newbornkuvaus toteutetaan studiollani vauvan ollessa pääsääntöisesti alle kahden viikon ikäinen. Suosittelen lämpimästi varaamaan kuvausajan jo odotusaikana, kuvauspäivä vahvistetaan vauvan synnyttyä. Jos varaus jäi odotusaikana tekemättä, voit toki kysyä löytyisikö kuvausaikaa nopealla aikataululla. Kuvaus toteutetaan studiollani Matinkylässä.

** Odotusajan kuvausta suosittelen n. raskausviikkojen 28-36 välille.

*** Perhekuvien ikuistamiseen suosittelen lämpimästi miljöökuvausta, tämä voidaan myös toteuttaa studiokuvauksen yhteydessä Studioni takaisessa puistossa, näin saadaan monipuolinen kuvagalleria Teille.

 

Mitä pidit kuvagallerioistani? Mikäli kuviini tutustumisen jälkeen tuntuu, että voisin olla etsimänne kuvaaja, odotan innolla yhteydenottoasi!

 

- yhteystiedot -

info@lindaachrenphotography.fi

 

 

 

0404119902

studioni sijaitsee espoossa, MATINKYLÄSSÄ

 

SATUKUJA 1

 

02230 espoo

- INSTAGRAM -

@lindaachren_photography | #LindaAchrenPhotography